Muziejų naktis 2019

 

Panevėžio lėlių vežimo teatras jau ne pirmus metus dalyvauja Panevėžio Kraštotyros muziejaus organizuojamame renginyje „Muziejų naktis“ . Šiais metais lėlių teatro spektaklį „Meduolių trobelė“  (Brolių Grimų pasakos motyvais, rež. J. Borisova) galėsite pamatyti gegužės 18 d. 19.20 val. Panevėžio lėlių vežimo teatre.
Vietų skaičius ritobas. Vietos į spektaklį rezervuojamos numeriu +370 45 511236 arba +370 45 460533.  Kvietimus galėsite pasiimti kasoje.
 

Muziejų naktis – tai kasmetinis Tarptautinės muziejų tarybos inicijuojamas renginys, kurio metu muziejus lankytojai gali lankyti vakare ir naktį. Gegužės 18 d. 19-24 val. duris lankytojams atvers Panevėžio kraštotyros muziejus, kino centras „Garsas“, dailės ir fotografijos galerijos, Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka ir žinoma Panevėžio lėlių vežimo teatras. Kultūros įstaigos kvies visus naktinėtojus, išsiilgusius nuotykių ir pramogų.
 

Kviečiame ateiti ne tik į Lėlių vežimo teatro spektaklį, bet ir sudalyvauti orientavimosi varžybose „Muziejaus Lobiai 2019“, pasisemti žinių ir įdomios patirties edukacinėse programose, įvairiuose žaidimuose, ekskursijose ir parodose. Muzikos mylėtojai ir tikri Muziejų nakties gerbėjai kviečiami į magiškais garsais užburiančius grupių „Penktas vėjas“ ir „Okata“ koncertus. O kino centro „Garsas“ kieme galėsite  pamatyti dokumentinį filmą „Kelionės namo“.
 

Visi renginiai nemokami! MUZIEJŲ NAKTIES PROGRAMA